Slik får du kundeservice

Dersom du ikke finner en løsning på problemet i dokumentasjonen eller i en av de andre informasjonskildene om programmet, anbefaler vi deg å ta kontakt med kundeservice. Besøk nettstedet for kundeservice for å kontakte ekspertene våre innen kundeservice, som kan svare på alle dine spørsmål om installasjon og bruk av programmet.

Merk: Før du tar kontakt med kundeservice ber vi deg lese retningslinjene for støtte.